Web Analytics Made Easy - Statcounter

خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران در گفت و گو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان  درباره برگ سبز خودرو اظهار کرد: تمام مردم می‌دانند تنظیم سند خودرو از ابتدا و قریب به ۶۰ سال است که در صلاحیت دفاتر اسناد رسمی بوده است و کماکان این داستان ادامه دارد. اگر دیگران ادعا می‌کنند که تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی الزامی نیست ایشان باید ادعای خود را اثبات کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:مبنای ادعای ما قانون است طبق قوانین قبلی و ماده ۲۰۹ که آخرین اراده قانون گذار است این وظیفه در صلاحیت ذاتی دفاتر اسناد رسمی و برای تثبیت مالکیت افراد است و ما بر این موضوع بر اساس قانون تاکید داریم.دوستانی که ادعا دارند نیازی نیست این فرآیند طی شود و یک فرآیند مقدماتی را به عنوان اختتامیه کار معرفی می‌کنند باید در قبال صحبت و نظر خود به مردم پاسخگو باشند.

خندانی در واکنش به این سوال که برخی مسئولان می‌گویند برگ سبز کافی است، آیا این زیرپا گذاشتن قانون است؟ گفت: بله،قانون تکلیف کار را روشن کرده است، ابتدا باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه و پس از آن در دفاتر اسناد رسمی تنظیم سند صورت گیرد. برای شما مثالی می زنم؛ مانند این است که شما برای انتقال مالکیت از مرجعی استعلاماتی برای انتقال ملک خود بگیرد و مرجعی مانند شهرداری بگوید همین استعلامی که گرفته شده کفایت می‌کند و نیازی به تنظیم سند و اثبات مالکیت نیست. این فرایند هم در همین راستا است. ما می‌گوییم بحث تعویض پلاک مقدمه انجام کار است و مرحله بعد تنظیم سند است. تثبیت مالکیت افراد آن چیزی است که در دفاتر اسناد رسمی اتفاق میفتد.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران بیان کرد: اگر افراد صرفا به برگ سبز اکتفا کنند با مشکلات قانونی مواجه می‌شوند. علت تنطیم سند این است که بتوانید مالیکت خود را در زمانی که به مشکل بر می‌خورید و نیاز به اثبات مالکیت دارید اثبات کنید، مانند زمانی که نیاز دارید در  مراجع قضایی مالکیت و ادعای خود را اثبات کنید. 

وی اظهار کرد: قانون و بخش نامه ریاست محترم قوه قضاییه تاکید دارد که دستگاه قضایی کسی را به عنوان مالک می‌شناسد که سند را در دفتر اسناد رسمی ثبت کرده باشد نه کسی که برگ سبز اخذ کرده و تعویض پلاک انجام داده است.

خندانی در واکنش به این صحبت که در مراکز تعویض پلاک هزینه تراشی‌هایی انجام می‌شود بیان کرد: این که هزینه‌هایی که این دوستان دریافت می‌کنند تا چه حد بر مبنای قانون است را بهتر است شما و رسانه‌ها به آن بپردازید.مراکز تعویض پلاک هم در حال اعمال افزایش مبلغ هستند اما من خیلی وارد این بحث نمی شوم. به سردفتران تهمت هایی مبنی بر زر اندوزی زده شد و اگر لازم است پیگیری شود که هزینه ها در مراکز تعویض پلاک بر چه اساس اخذ می شود. 

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران درباره هزینه گفت: برای اینکه بدانید دقیقا چه مبلغی برای فرآیند تعویض پلاک لازم است باید به این مراکز مراجعه کنید تا ایشان هزینه‌های قانونی را برای شما آنالیز کنند، من در این کنفرانس هزینه‌های قانونی دفاتر اسناد رسمی را آنالیز کردم و خدمت شما اعلام کردم. زمانی که شما در دفتر اسناد رسمی سند تنظیم می‌کنید اعدا و ارقام شفاف و مشخص اعلام می‌شود. دوستان در مراکز تعویض پلاک نیز این شفاف سازی را انجام دهند، بگویند مبالغی که اخذ می‌شود برای چه خدماتی است و اتفاقا مطالبه ما نیر همین است.

خندانی درباره طرح تسهیل کسب و کار گفت اظهار کرد: علی رغم تلاش‌هایی که شد تا بر روی این طرح کار کارشناسی انجام و ایراداتش بر طرف شود این طرح مصوب مجلس شد، اما هنوز هم اعتقاد داریم به امید خدا شورای نگهبان ایرادات اصلی را بر طرف خواهد کرد. اجرای این مصوبه قانون نظام حقوقی کشور را کاملا برهم خواهد ریخت.

وی گفت: با اجرای این مصوبه نظام حقوقی ۸۰ ساله ما که  کاملا منطقی پیش می‌رفت بر هم خواهد ریخت و مشکلاتی را برای وکالت و در حوزه دفاتر اسناد رسمی ایجاد خواهد کرد و بعد‌ها مسئولان باید به این فکر باشند که این مشکلات را چگونه بر طرف کنند. کاری که می‌شد در زمان تصویب طرح انجام دهند و ایراداتش را برطرف کنند. همین اتفاقی که در حوزه فارغ التحصیلان بیکار دانشگاه اتفاق افتاده و نظام و کشور با این مشکل دست به گریبان است و نمی‌داند باید چه کاری انجام دهد همین اتفاق در آینده نزدیک در حوزه دفاتر اسناد رسمی، وکالت و کارشناسی با اجرای این مصوبه محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: 

برگ سبز صادره از مراکز تعویض پلاک کافی شناخته شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگ سبز طرح تسهیل کسب و کار دفاتر اسناد رسمی مراکز تعویض پلاک دفاتر اسناد رسمی تنظیم سند برگ سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران